Delid Service

Kom ind med din CPU eller send den og få den delidded på en sikker måde. Det tager cirka 1 time.
Der tages imod mobilepay, kontant og selvfølgelig betaling over hjemmesiden.
Hvis din CPU er helt ny så tjek om den virker inden du sender den ind.
Når du sender din CPU ind, så husk at tilføje Track&Trace da der ikke erstattes forsvundne pakker. Pakker skal være forsvarligt indpakket.Din CPU bliver forsvarligt pakket ind og sendt tilbage til dig med Track&Trace.
Silikonen er tør nok til at afhentning kan ske efter en time, det anbefales at sætte CPU'en direkte i bundkortet ved hjemkomst.
Hvis den skal sendes retur med posten er den sat til tørre under tryk i min. 4 timer.
 

  1. Varmefordelingspladen (IHS) fjernes fra CPU'en ved hjælp af metoder, der er komplet risikofrie og komplet skadesfri (delid tools). Moduler og kontaktplader på CPU-boardet bliver belagt med flydende elektriske tape. 
  2. Intels standard kølepasta erstattes med Thermal Grizzly Conductonaut som er den absolut bedste kølepasta til delidding.
  3. Varmefordelingspladen (IHS) forsegles på plads med højtemperaturs silikone lim, og bliver forseglet med det korrekte tryk. Silikone limen er ikke permanent dvs. CPU'en kan deliddes igen hvis ønsket.
     
  • Delidding Servicen er kompatibelt med alle INTEL og AMD CPU'er der bruger kølepasta imellem Silicium-chippen og Varmefordelingspladen hvilket inkluderer en række populære cpu'er som indgår under følgende kodenavne og produktnavne: Ryzen 2 APU, Intel Ivy-Bridge, Haswell, Devil's Canyon, Broadwell, Skylake, Kaby Lake og Coffee Lake CPU'er.
  • Delidding Servicen er ikke kompatibelt med CPU'er som er loddet fast mellem Silicium-Chippen og Varmefordelingspladen. Dette inkluderer Sandy Bridge, Sandy Bridge-E, Ivy Bridge-E, Haswell-E, og Broadwell-E. Er du i tvivl er du velkommen til at sende en mail.
  • Temperaturforbedringer varierer afhængigt af hvilken CPU det handler om. Temperaturer på en CPU som er overclocked kan give en variation af temperatur forbedringer imellem 5 ° C til 25 ° C.


Ivy Bridge: 10 ° C til 25 ° C
Haswell: 10 ° C til 25 ° C
Devils Canyon:   7 ° C til 15 ° C
Broadwell:   8 ° C til 18 ° C
Skylake:   8 ° C til 18 ° C
Kaby Lake: 12 ° C til 25 ° C
Coffee Lake: 12 ° C til 25 ° C
Ryzen 2 APU: 7°C to 15°C

  • Husk! Delidding Servicen bryder garanti/reklamationsretten på CPU'en.